Med et solid Nordsjøstevne i ryggen er det en spent og tent gjeng som setter seg på flyet til Alta i dag.

Lambertseter stiller med 26 svømmere, alle kvalifisert på to eller flere øvelser. I tillegg har vi stafettlag på alle øvelser, med to og til og med tre lag på noen av dem.

Og vi kan allerede før avreise antyde at stafettene kommer til å bli et av høydepunktene under mesterskapet. Ifølge elitetrener Joacim Lilleåsen er det også gledelig å se bredden i lagene vi stiller med i år.

-Vi stiller med guttelag på samtlige UM-stafetter i år, og det er veldig positivt. Spesielt når vi ser at de fleste gutta på laget er så unge at de også er med på UM-laget neste år. For junior ser det altså enda bedre ut.

-Her er det mye bra å bygge på, en bra gjeng med mye fart og futt i, smiler en forventningsfull elitetrener.

D88R6021-2

Patrick Toth skal gjøre mange løp dette mesterskapet, og er også sentral i alle guttelagene både på UM og junior.

Hovedtrener Martin Gjerde Lester ser også positivt på dagene som kommer og er opptatt av det brede spekteret av målsetninger vi finner i en så stor gjeng..

-Her har vi alt fra debutanter som vil få verdifull erfaring, til de som skal gi jernet for å ta en finaleplass og svømmere som ligger i tetsjiktet og kjemper om medaljer. Så her blir det mye bra!, mener Gjerde Lester.

Med melding om godt vær og minusgrader kan det tenkes at vi får oppleve Nordlyset under mesterskapet i Alta, en spesiell opplevelse i seg selv for de fleste som ikke har vært så langt nord før.

Men vi legger opp til at de største opplevelsene vil komme i bassenget. Lambern er klar for fart. Følg oss på livetiming 🙂

X