28 feststemte svømmere fra Lambertseter setter kursen mot Kristiansand for en helg med fart og spenning.

Da er det den tiden på året at vi lar seniorene bli hjemme og det er klubbens juniorer som skal få vise seg frem i all sin prakt. Det er tid for NM junior og Ungdomsmesterskap (UM), som i år arrangeres i Aquarama, Kristiansand.

Flotte Aquarama

Det er mindre enn to uker siden vi var i Aquarama sist. Den gangen var det Nordsjøstevnet som sto på menyen. Det flotte anlegget i Kristiansand har topp fasiliteter, der et 50-meters basseng deles for anledningen. 

Mens mesterskapet går i den ene delen kan svømmerne benytte den andre delen ubegrenset til både innsvømming og utsvømming.

Det gir de aller beste forhold for både prestasjon og restitusjon, og mange benytter anledningen til å gjøre sen innsvømming, tett opp mot start av sine øvelser.

Uliana, Caroline, Rebekka og Andrea er klare til start i helgens mesterskap

Debutantene

Det er alltid stor stas når man deltar på norske mesterskap for første gang. Denne gangen har vi med oss hele fem svømmere som debuterer på Um eller NM junior. 

Andrea, Rebekka, Caroline, Uliana og Kevin stiller godt forberedt og vi gleder oss til å følge dem denne helgen. 

Klubben stiller topptung til mesterskapet, med hele fire trenere og to lagledere. Caroline Brinchman er igjen med på laget, etter et kort opphold i svømmeforbundet. 

Vi er klare til start 🙂

X