Forventningene til gode opplevelser er store. Vi skal markere oss med offensivitet, samhold og idrettsglede, røper en oppglødd hovedtrener Martin Gjerde Lester.

Denne helgen reiser en gjeng på 36 svømmere fra Lambertseter til Nordsjøstevnet i Stavanger. Vi er nå i gang med høyere fart og intensitet i treningen, og spesielt for juniorene blir det fin anledning til å se hvor de ligger an før NM junior og UM som går i AdO Arena og Bergen andre helgen i Desember. 

Klar for Fart

For våre juniorsvømmere blir Nordsjøstevnet siste test før UM og NM junior, og for noen blir denne helgen siste mulighet til å kvalifisere seg til de samme mesterskapene.

For å representere Lambertseter på UM og NM junior må man ha to individuelle krav, eller være aktuell for en etappe på stafett. Det betyr at helgen byr på mange muligheter for de som fortsatt ikke har nok individuelle krav: forsøk, finaler og stafett, mange løp og mye moro gjennom en tettpakket helg.

 

Hovedtrener Martin Gjerde Lester er positiv før avreise til Stavanger:

Forventningene til gode opplevelser er store. Vi trives godt i Stavanger svømmehall og har mange gode erfaringer fra Nordsjøstevnet, forteller han.

Vi stiller med 36 svømmere. Den klart største troppen på stevnet. Vi skal bidra til god stemning i hallen. Det blir offensivitet, samhold og idrettsglede.

Et klassisk Lambern trademark stevne, med andre ord.

Forventningene til gode opplevelser er store…

Martin Gjerde Lester

Fokusert...

Det tradisjonsrike Nordsjøstevnet har i årevis hatt en solid posisjon som et kvalitetstevne på høsten, der det normalt blir brukt som oppkjøring og løpstrening for mesterskap som kommer før jul. 

Stevnet er kjent for internasjonal deltakelse og finaler med høyt nivå. Det er ikke få norske rekorder som er satt i dette bassenget på høsten, og arrangøren kan til og med vise til flere verdensrekorder opp gjennom årene.

Når nå Stavanger svømmehall skal pusses opp over noen år, blir det spennende å se hvilke andre stevner som sikter på å overta posisjonen som det foretrukne stevnet for høy fart i oppkjøringen for vintersesongen. 

Debutanten AdO Open som for første gang ble arrangert i Bergen sist helg ligger foreløpig godt an.

Push på nå...

X