Gratis leksehjelp i Lambertseter Svømmeklubb i samarbeid med MentorNorge

Lambertseter SK er veldig opptatt av at skolearbeidet og svømmetreningen harmonere sammen for klubbens ambisiøse utøvere.

Mange av dere er travle ungdommer, med mye å gjøre både på skole og trening. Skolearbeidet er selvsagt like viktig som den daglige trening. Lykkes du på skolen så lykkes du ofte på trening.

Mange av dere er travle ungdommer, med mye å gjøre både på skole og trening. Derfor har vi, i samarbeid med MentorNorge, satt i gang en leksehjelpsordning. Målgruppen er utøvere som går på ungdomskolen/gymnasiet.

Ordningen starter onsdag 1. februar kl.15.00-17.00.  Sted er Lambertseter skole.

 


Send påmelding til Frank Pedersen frank@lsvk.no om du ønsker å benytte deg av denne muligheten. Gjerne med hvilke trinn du går i og hvilke fag du ønsker hjelp.

Hvem er MentorNorge?
MentorNorge er landets største tilbyder av privatundervisning, og en stolt samarbeidspartner av Lambertseter svømmeklubb! Siden 2014 har tusenvis av norske familier fått hjelp med lekse- og skolearbeid, motivasjon og spesifikke utfordringer.

Mentorene (privatlærerne) er toppstudenter med gode pedagogiske evner, som har blitt kurset i formidling og motivasjon. Undervisningen foregår gjerne hjemme hos familiene, eller over nett.

Les gjerne mer om MentorNorge og få en gratis kartleggingstime på mentornorge.no.

 

 

 

X