Lambertseter Svømmeklubb er i stadig utvikling, og det gjelder ikke bare svømmerne våre men også administrasjonen. Hvis du har vært innom kontoret den siste tiden har du kanskje sett noen nye ansikter bak dataskjermer, i møter og i sving med store og små prosjekter. 

Vi har vært så heldige å få Kaja, Nora og Victoria med oss på laget. Tre engasjerte og drivende dyktige jenter som alle har én ting til felles i tillegg til at de alle nå jobber i Lambertseter Svømmeklubb. De er nemlig alle tidligere aktive konkurransesvømmere i klubben. 

Victoria avløser Gard, som skal over i ny IT-jobb men heldigvis fortsetter som trener på Rekruttavdelingen. Klubben retter en stor takk til Gard for jobben han har gjort i administrasjonen det siste halvåret. 

 

Gard har vært en viktig del av klubbens kursavdeling i mange år. Vi er glade for at han fortsatt skal være en del av Rekruttavdelingen.

Sammen med Luna Søgaard utgjør det nye trekløveret svømmeskoleteamet. De skal holde styr på en viktig del av klubbens virksomhet.

I teksten under presenterer jentene seg, så dere alle kan bli litt bedre kjent med dem. Vi er glade for å ha dem med i teamet vårt, og håper de finner seg riktig godt til rette i LSvK.

 

Kaja: 

32år fra Oslo. Har tidligere svømt i klubben fra 2001-2007 og jobbet som instruktør og trener fra 2007-2011.

Nå har jeg blitt ansatt som leder for ferieaktiviteter og arrangementer. Det vil si at jeg blant annet har ansvaret for stevnene vi arrangerer her på Lambertseter, og tilbudene svømmeklubben arrangerer i skoleferiene. Jeg er en del av svømmeskoleteamet og skal bistå konkurranseavdelingen.

Jeg gleder meg over å være tilbake, og være med å utvikle klubben videre sammen med teamet, trenere, instruktører, svømmere og foreldre.

Hilsen Kaja

Nora: 

28 år, fra Nordstrand, bosatt på Bøler nå. Har tidligere svømt i klubben. Ble deltidsansatt som instruktør i 2011 og var frem til 2016 innom roller som badevakt, hovedinstruktør, butikkansatt og aktivitetsleder i Lambertseter Svømmeklubb og bad fram til jeg ble fulltidsansatt i 2016 da som badevaktskoordinator. Det var jeg i 1,5 år før jeg ble svømmeskoleansvarlig i SK Speed som jeg har jobbet i de siste 4 årene. Jeg har tatt en bachelorgrad i markedskommunikasjon og jobbet med markedsføring i et byrå en kort periode, og i Speed.

Nå er jeg ansatt som leder for dagtidsaktiviteter og markedsføring og skal blant annet:

  • Ansvarlig for markedsføring: Hovedsakelig nettside og sosiale medier
  • Ansvarlig for skolesvøm, AKS-kurs og barnehagesvømming
  • Ansvarlig for Trygg utesvømmer

Jeg gleder meg til å «komme hjem» til moderskipet og igjen bli en del av et team med sterke og faglig dyktige kollegaer, og sammen jobbe for å øke andelen svømmedyktighet, og skape aktivitet i vann for folk i alle aldre. Jeg gleder meg til å lære noe nytt, til å bidra og til å utvikle meg selv og klubben. Jeg gleder meg også veldig til å få bruke mine kreative evner i markedsføringsarbeidet på nettside og sosiale medier ++.

Hilsen Nora

Victoria:

Hei, jeg heter Victoria Arnesen, er 27 år og kommer fra Oslo.

Jeg har lenge vært en del av svømmeklubben, først som svømmer og siden 2011 som instruktør.

Jeg har jobbet mange år i begynneropplæring, men også vært innom voksenkurs, barnehage, AKS og skolesvøm. De siste årene har jeg vært instruktør i rekruttavdelinge, og det skal jeg fortsette med.

Av utdanning har jeg både faglærerutdanning i KRLE og Samfunnsfag, samt et årsstudium i Music Business. I tillegg til svømming og klubben, har jeg et brennende engasjement for norsk musikk og -musikkbransje. Det har ført til at jeg også har jobbet flere år på festivaler, og siden 2016 som musikkjournalist. Jeg kommer til å fortsette med dette ved siden av min stilling i svømmeklubben.

I klubben vil stillingen min være delt, så jeg er 80 % leder for begynneropplæringen og 20 % som instruktør på rekrutt.

Jeg håper min erfaring, kompetanse og mitt engasjement vil komme godt med i denne stillingen, og at folk ikke nøler med å dele erfaringer eller spørre meg om hva enn det måtte være.

Jeg gleder meg til å starte opp og utvikle et godt samarbeid med administrasjonen, instruktører, foreldre og resten av de som holder hjulene i gang 😊

Hilsen Victoria

Daglig leder Caroline Brinchmann er glad for å ha et sterkt team på plass.

-Jeg gleder meg til å se hva de klarer å utrette, forteller Brinchmann.

-De er allerede godt i gang!

X