Vi har gleden av å ønske to nye svømmere velkommen til Mesterskapsavdelingen!

Astrid Julie Halvorsen og Silje Mikkelborg har allerede fått finstasen på og gleder seg til å starte sesongen i Lambertseter svømmeklubb.

Vi har allerede annonsert at Henrik Christiansen blir ny Lambertsetersvømmer. I tillegg er det ytterligere to svømmere som er nye i blått denne høsten; både Astrid og Silje har valgt å følge sin trener over til ny klubb.

Vi har stilt våre nye svømmere et par spørsmål på vei til stevnet i Uddevalla. Her kan du bli litt bedre kjent med våre nye svømmere:

Silje Poll Mikkelborg (1998)
Best øvelse: 100 bryst (798 poeng)

1. Hvordan har de første ukene vært?
-De første ukene har vært veldig bra, litt rart med oppstart i ny klubb, men folk har vært veldig hyggelige og imøtekomme.

2. Hva er planene dine / fokuset for sesongen?
-Planen for sesongen er i første omgang å svømme fort og perse. For å klare dette må jeg utvikle meg både teknisk og kapasitetsmessig. Når dette begynner å funke, kan jeg se nærmere på krav til ulike internasjonale mesterskap og landslag.

3. Hvilken skole går du nå? Hvordan er dagene dine, logistikk og så videre?
-For øyeblikket går jeg ikke på skole. Ble ferdig med videregående i fjor (tok vg på fire år i stedenfor tre) og i år er det hovedsaklig svømmingen som er i fokus. Blir gøy å se hvor fort jeg kan svømme når jeg ikke har så mye ved siden av å tenke på.

Ellers er dagene mine ganske behagelige. Vi fikk hund like før jul i fjor, så bruker en del tid på henne, ellers er det å hjelpe til hjemme og slappe av mellom øktene. Kanskje blir det en liten jobb ved siden av etterhvert, dersom jeg føler jeg har overskudd til det.

4. Noe spesielt du ser frem til med å svømme i en større klubb denne sesongen?
-Mye jeg ser frem til. Det blir gøy å trene med folk på samme alder som meg, og å trene i et miljø med et litt høyere nivå. Blir også gøy å matche på trening med folk som enten er like gode som meg eller litt bedre, blir da automatisk enda mer skjerpet på trening. Blir også gøy å lære av andre gode brystsvømmere, og å få input fra flere gode trenere.

Astrid Julie Halvorsen (2001)
Best øvelse: 1500 fri (786 poeng)

1. Hvordan har de første ukene vært?
  -De første ukene har gått veldig fint. Bare positiv respons av trenere og utøvere. Godt å komme i gang med treningen igjen. 

2. Hva er planene dine / fokuset for sesongen?
  -Planen er for høsten å kvale til landslag og Nordisk mesterskap.

3. Hvilken skole går du nå? Hvordan er dagene dine, logistikk og så videre?
  -Jeg går tredjeåret på Wang toppidrett og drar i hovedsak rett på trening hver dag. Rekker bare hjemmom på mandager.

4. Noe spesielt du ser frem til med å svømme i en større klubb denne sesongen?
  -Det er selvfølgelig morsomt å ha så mange andre å trene med i hverdagen. Men jeg gleder meg også veldig til å være med å kjempe om medaljer på stafett i NM sammenhenger.

Trenerteamet i Lambertseter ønsker Astrid og Silje velkommen til klubben og masse lykke til med sesongen som sparkes i gang denne helgen med stevne i Uddevalla, Sverige 🙂

X