Våre tre nye trenere er endelig i gang! Vi ønsker Jens Fridorff Bruno Langlois og Deniz Hekmati velkommen i Lambernfamilien.

Jens er trener for A1 og NM2, Bruno for UM og Wang og Deniz er fysisk trener og ansvarlig for C2. 

jens fridorff

Jens Fridorff er svensk, og har vært trener i Sandefjord i en årrekke. Han bringer med seg 30 års erfaring som trener og en glødende interesse for teknikk. 

bruno

Bruno Langlois er Fransk-Canadisk og har vært mangeårig trener i BSC (Bergen) sammen med Flemming Skov Jensen. Han er tidligere landslagssvømmer fra Canada og har med seg mye erfaring fra et langt liv med svømming og idrett og lidenskap.

deniz

Deniz Hekmati har hatt sin base i USA de siste årene, og de som er bereist på Instagram og YouTube kjenner han fra hans kanal Swimmer Strength med en stor bredde øvelser for svømming. Det skal bli utrolig spennende å se hva Deniz kan bidra med inn i miksen av et allerede omfattende og bra utvalg landøvelser i klubben. 

De fleste ukene med trening før sesongstart er allerede i gang, og de nye trenerne har fått bli kjent med klubbens trenere og de utøverne som allerede er i gang med trening. Vi har gledet oss til å få dere med på laget og ser fram mot en spennende sesong!

X