Våre to USA-svømmere har vært i aksjon den siste tiden, og her følger en kort rapport.

Christine M. Pedersen gjorde flere gode løp når Huskies slo Southern Conncticut i et dual meet som ble arrangert i Wolff-Zackin Natatorium.

Christine vant 100 yards rygg (57,16) og var også med 200 medley lag der Huskies også var best.

Selv var hun mest fornøyd med løpet sitt på 500 yards crawl, som er et av hennes beste løp på denne distansen noensinnne.
Les mer om Huskies og stevnet på UCONN sin offisielle nettside.

Christine vinner på rygg!

Stina er i rute

Stina Kajsa Colloeu er i gang med sin stevne sesong og nærmer seg nå hovedstevnene Conference og NCAA.

Hun melder om mye god trening fra sin base i Utah.
Når universitetssesongen er ferdig «over there» kan vi vente å se Stina tilbake på Lambertseter en gang på våren. Vi gleder oss til å ha henne tilbake i gjengen og med på sommerleir og sommerens Norske Mesterskap.

Det ligger et intervju med Stina på den offisielle facebooksiden til The University of Utah Athletics.
Se hele intervjuet og legg inn dine kommentarer HER.