Etter mye og god trening i Høstferien er svømmerne fra Lambertseter klare for helgens konkurranser i Sarpsborg og Oslo.

Til Olavslekene i Sarpsborg reiser B-gruppene, A1 og A2 med sine trenere Magnus, Pero, Tor-Kristian og Anna Finstad. Til OI Open på Tøyenbadet stiller mesterskapsavdelingen, sammen med klubbens C-grupper. På kanten står Anna, Suvi, Børge og Martin.

Til sammen stiller Lambertseter med 125 svømmere på disse to stevnene. I Sarpsborg blir det overnatting på skole med alt det innebærer 🙂

-Nå begynner vi å bevege oss over mot mer konkurranse-spesifikk trening, så det skal bli spennende å se svømmerne i aksjon, kommenterer hovedtrener Martin Gjerde Lester på fredagens morgentrening.

Svømmerne som har vært i trening gjennom høstferien har fått gjort mye bra arbeid, og skal få slippe seg løs nå denne helgen.

-Vi har hatt noen økter med fokus på “back end speed” denne uken, forteller elitetrener Joacim Lilleåsen. Han forbereder sine svømmere på løp som skal være preget av topp innsats og sterke avslutninger.

 

 

A1 er klare for Olavslekene. Torsdag kveld ble benyttet til å øve på vendinger. Her med trener Magnus Lindhjem.

Følg med på Livetiming!
Som kjent er det god plass på Tøyenbadet, så her har foreldre og besteforeldre god anledning til å følge med. Begge stevnene kan også følges på www.livetiming.no       For de som ikke allerede har lastet ned Livetiming App-en så anbefaler vi å få den på plass før stevnestart 🙂

Vi ønsker alle våre svømmere lykke til med helgen 🙂

 

Gode forhold og god trening i Bulgaria for Mesterskapsavdelingen

X