Mens det fortsatt var en uke til skolestart dro en ivrig gjeng fra klubbens B- og C-grupper til Hjørring i Danmark for å få en tidlig start på sesongen. Det var hele 41 svømmere med på leiren, og fire trenere sto på kanten med kyndig veilending.

IMG_4217Avreisen fra Oslo ble litt dramatisk. En teknisk feil på bussen gjorde at vi måtte stoppe opp underveis og vente på en ny buss. Det gjorde at vi var relativt sene til båten, og det var rimelig hektisk fra 41 svømmere måtte beine gjennom innsjekk og ombord på båten for å rekke det. Heldigvis kom alle seg med, og svømmerne var ganske gira av en avreise som var alt annet enn normalt.

Ellers var det 2 svømmetreninger per dag + en utetrening. På utetreningene startet vi med “bli kjent” leker, teambuliding øvelser osv. Resten av uka var det et par løpeøkter og noe sirkeltrening. Svømmerne fikk allsidig trening og nok av utfordringer å bryne seg på.

Onsdag var det kun en morgentrening, og vi brukte fripasset på ettermiddagen på Fårup Sommarland. Der hadde vi strålende vær og alle koste seg. Trenerne hadde det også hyggelig.

Som det er normalt i oppstarten av sesongen var mye av vanntreningen fokusert på teknikktrening. Det var også noe stasjonstrening og flere stafetter. Spesielt det siste var populært hos svømmerne.

IMG_4322

God stemning, også utenfor bassenget.

Hver kveld hadde vi en fellesaktivitet ute med lek. Alt i alt hadde alle en veldig god leir hvor de knyttet gode vennskap og fikk en kanonstart på høstsesongen.

X