Ventetiden er over, vi er klare for UM. Men rene hender og masker på, har våre kvalifiserte UM-svømmere tatt veien til Tromsø for å vise seg fra sin beste side.

Trener for UM-gruppa, Sindri Jakobsson, har følgende rapport etter at flyturen er unnagjort:

-Det er en forventningsfull tropp på 15stk som er ankommet Tromsø. Vi gleder oss til tre gode dager i Tromsøbadet. Gjengen har trent bra og jobbet lenge mot dette mesterskapet.

-Ut ifra det jeg har sett på trening og den siste perioden så ligger alt til rette for et godt og morsomt mesterskap. Vi har en god bredde og stiller med nesten likt antall gutter og jenter (7+8). Som klubb har vi selvfølgelig en målsetning å kjempe om beste klubb. For noen så er dette første gang de deltar på UM og for noen så er dette siste gang de deltar på UM.

-Vi håper på mange personlige rekorder og mestringsopplevelser i løpet av helgen. Kan melde om topp stemning og en gjeng som er klar for å kjøre på og støtte hverandre på veien, avslutter en UM-trener som er klar for fart og gode opplevelser. Det er også hovedtrener Martin Gjerde Lester, som også er på plass i ishavsbyen.

Stevnet kan følges på livetiming, og vi vil ha endel oppdateringer gjennom helgen både på Instagram Story og på Facebook. Da gjenstår det bare å feste sikkerhetsbeltet og ønske våre unge svømmere masse lykke til 🙂

X