Bærum Open ble en fin markering for Lambertseter og viser fin utvikling for våre yngste utøvere med LÅMØ i siktet.

I tillegg til mange fine perser av de yngre svømmerne våre benyttet Marte Løvberg anledningen til å sette ny pers og klubbrekord på 100 medley med 1.02,51. Det viser at hun allerede har godt med hurtighet i kroppen og det lover godt for det kommende EM. 

Full pott fra Augustsson og Kvalvaag
Av mange flinke svømmere fra Lambertseter denne helgen, klarte Christopher Augustsson og Ella Kvalvaag å perse på samtlige øvelser de stilte opp på. Ella hadde høyest poengsum for sin 50 fri (30,55) mens Christopher hadde sitt beste løp med 100 medley (1.10,74).

LÅMØ i sikte
På de lengre øvelsene var det også mange som viste god fremgang, og det er tydelig at mange har fokus mot LÅMØ og enten svømmer de lengre øvelsene for å kvalifisere seg eller avansere på rankingen for landsdelen. Timon Øverby er et godt eksempel på dette, der han svømmer fire LÅMØ-øvelser denne helgen og gjør fine forbedringer på tre av dem.

 

 

Trener Tor-Kristian Hilton var godt fornøyd med helgens stevne.

– Mye bra svømming fra alle utøverne, forteller Hilton.

-Vår breddeavdeling har tatt mange steg den siste tiden og nye navn har markert seg denne høsten. Det er gøy på stafettene, og vi slår inn først på 4×50 mixed. Mange som legger merke til Marte sitt sterke løp på 100 medley. Lover godt for EM, og veldig gøy for de yngre å se på!

Ivo Auganes gir seg med svømming og vi ønsker han lykke til på håndballbanen.

Takk for følget, Ivo!
Det kommer nye navn inn, som TK nevner, men det er også av og til frafall som merkes godt. Etter helgens stevne fikk vi beskjed om at Ivo Hopp Auganes trapper ned med svømming for å dedikere seg til håndballen. Treneren som har fulgt Ivo de siste årene har mye godt å se om eleven.

– Jeg ønsker å takke Ivo Bendik Hopp Auganes som nå slutter med svømming for å fokusere på håndballen, skriver TK i en mail.

-Ivo er en vinnerskalle som hater å tape og presterer best under press. Utenfor bassenget har han vært en sosial bidragsyter med sitt smittende humør. Ønsker å takke han for tiden vi har fått hatt med han i klubben og ønsker han masse lykke til videre, avslutter Tor-Kristian Hilton.

Etter helgens stevne er det nå Arena Open som er neste stopp for svømmerne våre. Det blir søndag 17/12 på hjemmebane. Vel møtt!

X