Topp stemning på Speed Open og flere kvalifiserte til det kommende UM etter helgens Nordsjøstevne.

Elitetrener Joacim Lilleåsen er godt fornøyd med å se at både Marte og Jolann svømmer såpass fort allerede en uke etter høydeleir.

-Mats i god fremgang, gøy å se han under fire minutter på 400 fri for første gang, forteller Lilleåsen.

-Også positivt å se Jørgen begynne å røre på seg etter to uker med sykdom, han svømte en fin 200 og 50 bryst på Nordsjø.

Generelt var det også fin utvikling blant junior NM-svømmerne våre fra de siste stevnene vi har hatt på hjemmebane, avslutter han.

Flere krav til NM og UM
Som varslet fikk vi se Elise Romundset ta seniorkravet på 800 fri. Hun gjør et godt disponert løp og viser fortsatt fin utvikling. Andrea Helmersen følger i samme sporet på sin 50 rygg. 

Det samme gjør Rebekka, hun med UM-krav. 

Ellers er det mange med god fremgang i UM-gruppa, kan trener Martin Gjelde Lester fortelle.

-Kia perser på alle løp og er også klar for senior NM. Torstein vinner sin klasse på 100 + 200 bryst og nærmer seg formtoppen, mener hovedtreneren.

-Elias og Sebastien har også mange fine perser, og Henrik Veiberg viser seg fra sin beste side med 56-taller på 100 fly, avslutter en godt fornøyd Gjerde Lester.

Spenning og stemning på Nordtvedt bad
Det var en stor gjeng fra Lambertseters yngre grupper på Speed Open, og skal vi tro trenerne var det både spennende, gøy og utviklende.

Her følger noen kommentarer fra trenerne:

-C3 og C2 svømmere svømte meget bra i helgen, forteller trener Suvi Toiviainen.

-Det var flere helt nye svømmere som svømte på et approberte stevne på første gang. Mange av disse svømmerne var litt nervøse, men fikk oppleve at det ikke var så vanskelig likevel. Unge Lambern-utøvere leverte bra og viste masse bra felleskap og idrettsglede, sier en fornøyd trener.

God stemning og god innsats på heiaropene var det også.

Flott forbedring på 400

Tora Nordli, Sophie Bakken og Selma Flesche svømte fort på Speed Open i helgen

Debutanten Sara Laskemoen fra C3 kom seg gjennom sin første 400 fri, og kunne konstatere at det både var gøy og at det var potensiale for forbedring neste gang 🙂

Fra B2 kom det fine forbedringer på samme øvelse, og trener Tor-Kristian Hilton fremhever spesielt Tora Nordli og Benjamin Toth.

Også bra B2 forteller TK at Sophie Bakken og Selma Flesche utmerker seg på hhv. rygg og brystøvelsene og fortsetter sin fine utvikling. 

Bra 100 fly av Oscar
Martin Lindhjem kan fortelle om fortsatt fin utvikling både i A1 og B3 som han er trener for.

-Det var mange perser og vanskelig å fremheve noen spesielt når alle gjør det så bra, forteller Magnus.

Men A1-gutta er virkelig i fin stim om dagen, og både Martin, Erik og Oscar gjør flotte løp.

-Det perses over en lav sko, og spesielt å se Oscar svømme 100 fly på 1.07 var en flott opplevelse for treneren.

Det var fornøyde trenere fra lambertseter som reiste hjem fra Speed Open og Nordsjøstevnet med inntrykk av en gjeng i utvikling og bra fokus.

X