Mer enn 146.000 kroner i medaljebonus til våre flinke Lambernsvømmere!
Det er resultatet når vi gjør opp status for norske og internasjonale mesterskaper i 2015.

Sterk innsats på lagene ga medaljebonus for mange av våre beste svømmere. Det gjaldt også denne gjengen, som alle svømte over evne på 4x200 under NM junior i Alta.

Sterk innsats på lagene ga medaljebonus for mange av våre beste svømmere. Det gjaldt også denne gjengen, som alle svømte over evne på 4×200 under NM junior i Alta.

Bonusen blir kreditert de aktuelle svømmerne i Eliteavdelingen og kan brukes til å dekke treningsavgift, kjøpe ting til seg selv i Lambada butikken, eller dekke egenandeler på stevner og leire.

Ordningen har eksistert i flere år og fungerer som en positiv markering av de beste prestasjonene gjennom året.

En klar utvikling
Årets medaljebonus er til sammenligning dobbelt så stor som for 2013, og viser klart at det sportslige nivået er i utvikling.

Noe av økningen skyldes riktignok at noen av landets beste seniorsvømmere har søkt seg til Lambertseter, men det er likevel gledelig å se at samtlige svømmere fra klubbens Eliteavdeling er representert i oversikten.

I tillegg til dette ser vi at både Kevin Khuu og Fritiof Bjerner fra A-gruppa er med på grunn av sine gode ÅM-resultater.

D88R3444

Marte Løvberg får en velfortjent stor medaljebonus for 2015. Hun leverte medaljer i bøtter og spann og satte en flott norsk juniorrekord på 100 fri under sommerens European Games. Marte var også helt sentral på alle våre beste stafettlag under samtlige NM. På bildet gjør hun seg klar til start sammen med Andrea Holmboe og Jennifer Voo under NM junior i Alta.


Suveren topp tre

Bonuslista har en ganske så suveren topp tre med Marte Løvberg, Sindri Jakobsson og Armin Porobic som alle har 25.000 eller mer i medaljebonuser.

Der Marte og Armin har levert sine prestasjoner jevnt gjennom fjoråret med medaljer og rekorder på NM kort, NM lang, junior og senior, kommer hele Sindri sin bonus fra en imponerende rekke norske rekorder under EM kortbane i Desember.

Vi gratulerer svømmerne våre med gode resultater i året som gikk og håper denne vel fortjente bonusen kan komme til nytte og motivere til topp innsats og prestasjoner også i 2016.

 

Armin Porobic

En velkjent setting der Armin og resten av Lambern-gjengen drar opp stemningen og gjør seg klar til topp prestasjoner under NM.

X