Thomas Bustgaard fra Robust Elektro har valgt å forlenge sin partneravtale med enda en periode, – noe vi er svært glade for, sier sponsoransvarlig Siri Bangfil.

– Jeg velger å støtte Lambertseter Svømmeklubb fordi det er viktig å gi lokal støtte til idretten, og fordi svømming har en ekstra plass i hjertet mitt, sier Thomas Bustgaard. Vi håper det fine bildet av konkurranseavdelingen får sin plass på veggen. Det viser hva støtten faktisk går til – mestring, utvikling og sportslige muligheter for barn og ungdom i vårt område, sier Bustgaard.

Vi er glade for at Robust Elektro fortsetter som partner, og ser fram til å se han på våre nettverksmøter, på tribunene og kanskje også i bassenget, sier en fornøyd daglig leder Caroline Brinchmann.

Robust Elektro er en registrert el-installatør som spesialiserer seg på oppussing, rehab, el-bil og servicejobber innenfor Oslo og omegn. Jeg kommer på uforpliktende befaring og gir tilbud på små og store oppdrag. Ta kontakt med Thomas Bustgaard på telefon 916 67 080 eller thomas@robustelektro.no.

 

X