Med uvanlig god plass i Holmen-hallen ble sesongstarten markert med en rekke UM- og NM krav av svømmerne fra Lamberseter. Etter en lang korona-pause fra konkurranser var det tydelig at svømmerne benyttet anledningen til å kjøre skikkelig på. 

Med et halvt år siden siste stevne for de fleste kunne trenerne bare stå og nyte en unormalt høy persprosent og idrettsglede i fullt monn blant svømmerne fra Lambertseter Svømmeklubb.

Ouren slo inn til NM-krav
Med stolte tradisjoner i Ouren-familien var det gledelig å se Erik ta sine første NMjr-krav på nettopp rygg-øvelsene. Dette kan bli en riktig spennende sesong for Erik som fortsetter å ta fine steg i nivå. Med krav på hele rygg-rekka (50, 100 og 200) har han alle muligheter åpne 🙂

UM-toget fylles opp
Sindri har fått flere nye svømmere opp til UM-gruppa, og sammen med de etablerte var det flere nykommere som la nye øvelser til på kvalifiseringen til UM. Mads Emil dro til med et gledelig UM-krav på 800 fri. Alexis tok krav på både 100 rygg og 100 medley, mens Albertine kom seg under på 100 rygg.

Det er ikke helt usannsynlig at UM-toget fylles ytterligere opp under neste stevne, som er Lambertseter Open på hjemmebane.

 

Malena og Lerke var godt fornøyde etter 100% pers under helgens stevne. Størst pers ble det for begge to på fri-øvelsene.

Mange med 100% pers
Det ble mange forbedringer, som en kan forvente når det er såpass lengde siden siste stevne. Noen av dem som hadde pers på alle øvelser var Andreas Aase, Malena Orieta, Lerke Jeremiassen, Kristian, Dahl, Maja Devik, Sondre Solhøy og Oliver Arnedal.

Spesielt gledelig å se noen “monster-perser”, som Maja (dropper 10 sekunder på 100 medley: 1.12,54) og Alexis ( fem sekunder ned til 1.01,85 på 100 rygg), begge gode eksempler på en UM-gruppe i sterk utvikling.

Regionsamling
Mens vi gjestet Asker med en passe stor tropp fra konkurranseavdelingen var vi samme helg godt representert på sesongens første Region-samling der Sindri var med som trener. Dette er et nytt format som skal supplere junior-landslagets tilbud til unge og fremadstormende svømmere. Se mange flotte bilder på vår facebookside fra Sindri. 

Mens kravene til smittevern fortsatt legger en utfordrende begrensning på både trening og konkurranser, tar vi forsiktige skritt inn i det som skal bli en spennende sesong for Lambertseters svømmere.

X