42 svømmere fra Mesterskapsavdelingen og A1 setter seg på bussen fredag med kurs for Kristiansand.

Det tradisjonelle Skagerrak Swim går av stabelen denne helgen. Lambertseter markerer seg som vanlig med en av de største troppene.

Skagerrak Swim blir årets første stevne på langbane. Og skal vi tro trener Magnus Lindhjem kan det blir en god helg for Lambertseter.

-Vi ser frem til en spennende helg på langbane, forteller trener Lindhjem.

-Etter en lang og god ressursperiode får både mesterskapsavdelingen og A1 teste seg på langbane. For de yngste blir Skagerrak Swim etter planen den nest siste generalprøven før LÅMØ går av stabelen i midten av mars.

-Her har vi mange spente unge svømmere som i den siste perioden har lagt ned et svært godt treningsarbeid, inkludert juleferien, noe vi tror og håper at vil gi god uttelling på helgens prestasjoner, mener en spent trener.

Massemønstring
Med hele 616 deltagere blir helgens stevne en massemønstring. 56 norske klubber stiller til start i Kristiansands storstue Aquarama, i tillegg til en sterk tropp fra danske Aalborg.

Med så stor deltakelse, spesielt med mange sterke danske svømmere, kan våre blåkledde vente seg kamp om plassen i finalene.

Solid gjennomkjøring
For de eldste, så blir Skagerrak Swim en en god gjennomkjøring som en start på langbanesesongen. Her får de testet hvor konkurranseformen står midt i en lang ressursperiode med mye treningsmengde i kroppen.

Det er god stemning blant svømmerne i bussen når vi nå er på vei til Kristiansand, rapporterer trenerne.

-Her skal det svømmes fort!  Vi gleder oss alle sammen til å komme igang!

Livetiming og web TV
NB! I tillegg til livetiming (App kan lastes ned for iPhone og Android) kan du også følge stevnet via live video.
Logg deg på HER og følg oss i finalene! Du kan også finne Skagerrak Live på Vimeo i Apple TV hvis du laster ned Vimeo appen der.
 Estimert tidsskjema for stevnet finner du her.

Sjekk også innom Facebook og Instagram for våre oppdateringer gjennom helgen 🙂

X