Mange gode prestasjoner på helgens stevne

Det var en samlet Eliteavdeling sammen med A1 som satt seg på bussen fredag morgen med kurs mot Kristiansand og Skagerrak Swim 2017. 

Det ble en fin helg i Kristiansand med perser både for de yngste og eldste.

Litt variasjon i troppen på hvem som hadde mye eller lite overskudd, men mye å glede seg over.

Niksa Stojkovski markerte seg meget positivt og var på offensiven i alle løp han stilte i. Gledelig å se han så tett på pers allerede på 50 fri (23,02) men kanskje aller størst stas med 1.57,3 på 200 fri. 

Jørgen Scheie Bråthen viste seg også fra sin beste side der han satte ny stevnerekord på 50 bryst (28,29). Også denne senioren viste at han har trent mer enn sprint, der han slår til med ny pers på 400 fri (4.17,16).

Guro tok seniorkrav...

 

NM kvalikk
Døren til NM senior lukkes snart, og det var flere som hadde kvalifisering som en prioritet på dette stevnet. Henrik Veiberg var en av dem, og han fikk full klaff på 50 fly og hentet NM-kravet han har jaget hele denne vinteren.

Det samme gjorde Guro Skrindo Pettersen, som nå har seniorkrav på tre øvelser. Silje Jahr tok også seniorkrav på 50 fly og var fattige 2/10 bak kravet på 100 fly.

Mange perser i våre yngste klasser vitner om at det trenes bra, og trener Suvi Toiviainen hadde en travel og god helg med sine svømmere fra A1. 

Flere sterke løp av Julius...

Superfinaler og mixed lag
Stevnet hadde et fint format, med superfinaler på alle 50-metere der det var delt inn i fire klasser, fra senior til 03/04 som yngste klasse.

Når det er finale med innmarsj og musikk er det mange som mobiliserer litt ekstra, og det var mange som droppet godt i finalene.

God stemning var det også på stafetten, og det var spesielt kult å stille med hele tre lag på 8×50 fri, der vi toppet førstelaget og prøvde å sette opp to jevne lag for resten.

Andre og tredjelaget lå i baner ved siden av hverandre, så det ble et spennende «klubbmesterskap» der. Vel i må i mål skilte det bare et fattig sekund mellom lagene, så her var det spenning og høy stemning til siste etappe.

Vel hjemme øker vi nå fokuset på anaerob trening. Første stevne blir LÅMØ på hjemmebane, og deretter er det vinterleir i Sverige eller Tenerife før NM kortbane for kvalifiserte.

Foto: Øyvind Thorsen

X