Hele 179 rekruttsvømmere med familie gjestet Lambertseter bad på denne solfylte søndagen. I tillegg til mye god svømming og herlig deltakelse var det tydelig å se at svømmerne koste seg sammen med sine kompiser fra de 7 klubbene som deltok.

Lambertseterinstruktørene hadde i dag fått ekstra hjelp av elitesvømmerne Uilana Gorlova, Marte Løvberg og Ole-Mikal Fløgstad. De hadde mer enn nok å henge fingrene i da de skulle sørge for å få svømmerne til start.

 

Gode minner fra rekrutt

Marte, som selv gikk på rekrutt i Lambertseter Svømmeklubb, synes ikke det kjennes ut som det var lenge siden hun selv stod med brillene på halv snei og koste seg samme med sine svømmevenner.

-Det er godt å se at det fortsatt er det sosiale som er i fokus under disse stevnene, forteller Marte. Jeg husker selv at jeg ikke tenkte så mye over selve svømmingen, men at det var utrolig gøy å være sammen med venner. Kafeen var desidert et høydepunkt, ler hun.

 

Fremtidige lagvenninner

Marte forteller at det er utrolig hyggelig å kunne bidra med noe for de yngre svømmerne og gi tilbake til klubben som er så viktig for henne.

– De er så søte og snille alle sammen og det er ikke så ofte at jeg treffer disse barna ellers. Det er også inspirerende å tenke på at om 8-10 år svømmer kanskje noen av disse barna på stafett-laget til Lambertseter Svømmeklubb sammen med meg.

Hva er ditt råd til de svømmerne du har møtt i dag?

-Fokusere på å ha det gøy, det er det aller viktigste for å holde motivasjonen i gang.

Selv forbereder Marte for øyeblikket seg til NM kortbane i mars, mens hovedmålet er å komme med til EM langbane i sommer.

Lambertseter Svømmeklubb ønsker henne lykke til og takker samtidig henne og samtlige dugnadsforeldre for en fantastisk innsats i hallen i dag. Vel møtt på neste stevne!

X