Kaptein Sabeltann bor der. Det kan være spennende nok. Dyreparken kan sikkert også friste mange. Men det mest spennende som skjer i Sørlandets hovedstad denne uka, er NM kortbane i storstua Aquarama.
Ditt reiser 23 svømmere fra Lambern for å svømme sine beste løp noen gang og for å være med å kjempe i toppen på stafetter og i klubbkampen.
Vi har et sterkt lag med en god blanding av eldre og rutinerte toppsvømmere og yngre fremadstormende juniorer, og de aller fleste har hatt en meget god vinter med solid trening bak seg.
Uheldigvis har vi, som mange andre, også blitt rammet noe av sykdom men vi håper og tror at det ikke skal plage oss eller legge en demper på spenningen vi har med oss inn i dette mestreskapet.
 
I dag fikk vi faktisk en litt overraskende gla´- melding også. Veronica Bjørlykke, som for bare tre uker siden røyk korsbåndet i kneet, har erklært seg selv frisk nok til å kunne stille på stafett og et par individuelle øvelser. Det styrker naturlig nok både stafettlag og troppen generelt.
 
Vi har fortsatt tre av våre beste svømmere i USA, der Stina Kajsa denne helgen skal svømme NCAA, men Christine M. Pedersen har kommet hjem for å ssvømme NM. Hun vant alle tre ryggøvelsene i fjor og er topp tent for å gjenta bedriften i år. Niksja Stojkovski tok også med seg tre gull hjem i fjor og har trent mer enn tidligere denne vinteren. Han prøver seg også på tøffe 200 butterfly denne gangen og gir seg selv dermed enda en øvelse han kan kjempe om medaljer på.
Ellers er våre to landslagssvømmere, Knut Oscar Skipperud og Marte Løvberg hjemme igjen etter to ukers landslagssamling på Tenerife og klare for å ta nye steg de også. Begge er de medaljekandidater på sine beste øvelser.
 
Nytt av året er mixed-stafettene på 4×50 fri og 4×50 medley. En spennende nyvinning innen svømmingen og vi håper å være med å kjempe helt i toppen der også.

Stafetter er noe Lambern har for vane å gjøre det bra på og vi mener at vi har gode nok lag til å ta medaljer på alle.

Gruppebilde av svømmere som skal til NM.

 
Det blir som sagt noen spennende dager i Kristiansand nå. Vi gleder oss og er klare for å kjempe til siste slutt.
 
Følg med underveis på våre facebook-sider, på www.livetiming.no og på NSF sine mesterskapssider (http://stevne.medley.no/fw.aspx?sid=11 )
X