NM i Bergen – What a wonderful time!

Vi hadde en historisk stor tropp og vi kom hjem med historiske resultater.

Sesongen siste hovedmål ble avsluttet med NM junior og senior i Bergen i dagene 4-7 juli.  Langbane NM er for alle sesongen største hovedmål.

Etter en periode med mye god trening i april og mai som igjen ble avsluttet med en optimal treningsleir på Mallorca ga oss forventinger og forhåpninger til gode resultater i NM.

Dagene i Bergen ble en sportslig lykkerus med det mange flotte resultater. Det er ingen tilfeldighet når man presterer gode resultater. Det er ofte profesjonelt arbeid og riktige valg gjennom en lang periode som er avgjørende for å kunne prestere på høyt nivå. For å sikre dette så er det avgjørende å arbeide med motiverte svømmere og  trenere.  Det har vi mange av i Lambertseter SK.

Sterke laginnsatser preget et sterkt norsk mesterskap for Lambertseter. Ingen tilfeldighet, mener sportssjef Frank Pedersen.

Sterke laginnsatser preget et sterkt norsk mesterskap for Lambertseter. Ingen tilfeldighet, mener sportssjef Frank Pedersen.

Den beste måte å få selvtillit på er å gjennomføre kvaliteter i treningen som er bedre enn noen gang tidligere. Dette var en inngangsbillett som de fleste svømmere hadde med seg inn i NM.

Det å lykkes kan sies veldig enkelt ”forberede deg bedre enn tidligere og lær av tidligere erfaringer”. Gjør noe med de utfordringer du har. Dette enkle budskapet ble praktisert av mange Lambertseter svømmere på reisen opp til NM.

Svømmerne i Lambertseter er privilegerte som har profesjonelle trenere med innlevelse og gode planer til hver trening. De svømmere som utnytter dette bra har store forutsetninger for å nå sine mål.

De resultater som ble oppnådd under NM er den beste starten vi kan få på den kommende nye sesong.

Svømmerne, trenerteamet og styret i klubben har sammen gjort dette mulig gjennom fellesmål, hardt og målrettet arbeid over lang tid.

Vi ser frem til nye sportslige høydepunkter.

Svømmeren ga gjennom sine flotte innsatser klubben den beste tenkelige 50 års gave gjennom å bli beste senior klubb og nest beste junior klubb.

Nyt den velfortjente ferie 🙂

Frank Pedersen
Sportssjef Lambertseter Svømmeklubb

X