Med 505 påmeldte svømmere blir det trangt om plassen og de beste plasseringene på Lambertseter bad denne helgen.

Lambertseter stiller selv med hele 140 svømmere fra konkurranseavdelingen. Det er bare NM og Elite gruppene som ikke deltar på stevnet, ellers er alle konkurransegruppene med på det som skal bli en skikkelig fest på hjemmebane. 

Med 140 påmeldte svømmere fra Lambertseter skal det bli skikkelig trøkk på heiaropet denne helgen…

Arrangørklubben vil også benytte anledningen til å markere seg på stafettene, og det er meldt på hele 30 lag fordelt på fire avdelinger.

-Spesielt blir stafettene veldig gøy for de yngste gruppene, mener trener Børge Mørk

-For C3 er Lambadalekene det første stevnet de svømmer på hjemmebane, og for mange blir dette første gangen de får mulighet til å svømme stafett.

-Da er det ekstra kult å ta det på hjemmebane, forteller en optimistisk trener.

-Vi bruker ofte stafett som sprinttrening for de yngste, så svømmerne  har gjort dette mange ganger på trening, avslutter Mørk.

Som ser frem til  mange positive opplevelser gjennom helgen for sine elever.

Stafett er stafett… Gjør klar for full trøkk på hjemmebane…

-På grunn av svært mange påmeldte har vi vært nødt til å benytte heatbegrensning på 800 fri, forteller stevneleder Henriette Nedregård.

-På grunn av den nye mesterskap-strukturen har sesongen fått en ny rytme, og det er enkelte stevner som får unormalt mange påmeldinger, forklarer hun. 

-Slik ble det for Lambadalekene denne gangen, men vi håper de som blir strøket får prøvd seg på 800 ved neste korsvei, av slutter en stevneleder som er “fit for fight” og en helg som skal bli en styrkeprøve for en stor gjeng foreldre som stiller opp på dugnad på hjemmebane.

Det blir oppdateringer både på Instagram og Facebook så det er bare å følge med 🙂

X