Vi starter med småbarnssvømming – yoho! Alle ledige kursplasser (på alle nivå) ligger nå ute for påmelding på Tryggivann.no.

SMÅBARNSKURS PÅ BØLER – KALT “VANNGLEDE”

Endelig har vi fått bassengtid så vi kan starte med kurs for barn i alderen 2-4 år. Kursene vil gå på Bøler bad på tirsdager og er delt inn etter alder. Alle barn på disse kursene må ha med seg en foresatt.

UNGDOM 8-11 OG 12-16 ÅR

Vi tilbyr nå Ungdom 8-11 år og 12-16 år på Oppsal skole, Holmlia bad og Rustad skole. Ungdom 8-11 år tilbys også på Bøler bad, og er for de barna som starter litt senere med svømmeopplæring.

NY DAG MED BARNEKURS PÅ BØLER
Vi starter med kurs på nivåene Hval-Sel på Bøler på onsdager til høsten, i tillegg til fredag.

VILL I VANN

Fortsetter på søndager for 2.-7.klassinger. Vill i vann er et breddeaktivitetstilbud for barn og unge med fokus på mestring og progresjon, miljø og samhold. Vill i vann er et alternativt aktivitetstilbud til klubbens trenings- og konkurransepartier for barn og unge som liker å være i vann men nødvendigvis ikke ønsker å konkurrere aktivt.

VANNAROBIC PÅ OPPSAL OG LAMBERTSETER

Vi tilbyr Vannaerobic for voksne på Lambertseter bad mandag ettermiddag og Oppsal skole tirsdag kveld. Vannaerobic er god trening for hele kroppen. Vannets egenskaper gir et behagelig og skånsomt treningsmiljø som passer de aller fleste, både utrente, godt trente, kvinner og menn. Spesielt ypperlig er denne treningen for de som sliter med ryggplager, overvekt eller andre helseplager som gjør det vanskelig å gjennomføre en treningsøkt på land. Vannet sørger for motstand som kan reguleres etter hvor hardt man ønsker å trene. Påmelding gjøres via Tryggivann, du finner tilbudet under kurstypen “voksen”.

PÅMELDING

All påmelding gjøres via Tryggivann.no.

SPØRSMÅL

Kontakt oss på kurs@lsvk.no eller 22 74 94 00.

X