Timon Øverby svømmer seg inn på junior landslaget med en “helt konge” 400 fri på Bærum Open. Med slag i slag av nye perser på våre yngste svømmere er Lambertseter i god rute til LÅMØ.

På siste stevne før jul fikk Lambertseter markert seg godt med 75 deltakere og flott fremgang under helgens stevne i Nadderudhallen. 

Flere av klubbens 2008-svømmere tok sine siste resterende LÅMØ-krav, og av de helt ferske 2009-svømmerne var det topp innsats både på LÅMØ-øvelser og 50 fri. 

Negativ splitt
Timon hadde jaget krav til junior landslag lenge. På sist stevne glapp det med noen tideler. Denne gangen tok han ingen sjanser. Han gjør et negativ splitt løp og med 4.10,77 tar han kravet med en margin på hele fem sekunder. Slam dunk, ferdig snakka.

Debutantene kommer
Med tre måneder igjen til LÅMØ, er det flere debutanter både i 2008- og 2009-klassen som har meldt seg på.

Erica Sinding-Larsen (2008) var en av flere som fullførte hele LÅMØ-rekka denne helgen, og er nå kvalifisert med godkjente tider på både 400 fri, 200 medley, 200 rygg, 200 bryst og 100 fly. 

Tre krav på første forsøk
Ferskingen Vera Rosales Llavaneras (2009) deltok på sitt første approberte stevne og kvitterte med godkjent tid på tre LÅMØ-øvelser for 09-klassen på første forsøk. 

Og sånn kunne vi fortsatt lenge, det var mye utvikling å se gjennom helgen. Det var 75 svømmere med fra Lambertseter på stevnet, og de aller fleste kom hjem med flere perser og gode opplevelser. 

Idet julen nærmer seg gjør vi snart klar for julegløgg og pepperkaker på den tradisjonelle julepremiefesten. 

X