Bergen Swim Festival gikk av stabelen i helgen, og det var flere Lambernsvømmere som presterte bra.

Bergensstevnet har et friskt og spennende format med finaler for flere klasser, og 50-metere med superfinaler i rask rekkefølge etter utslagsprinsippet.

På sistnevnte må svømmerne opp på pallen og gjøre flere løp med kort pause, så det er mer enn den fysiske formen som blir utfordret.

Jørgen Scheie Bråthen jager VM-kravet på 50 bryst. Med 27,80 i finalen er han 29/100 unna, men løpet er likevel både ny pers og ny klubbrekord.

Pers ble det også på Eva Kummen, som vant 200 bryst-finalen for sin aldersklasse med den gode tiden 2.35,12.

Eva vinner finalen...

Best på medley...

Pers på Jørgen...

Patrick imponerer
Patrick Toth fortsetter sin fine fremgang denne sesongen og imponerer med flere gode løp.

Elitetrener Joacim Lilleåsen fulgte alle løpene fra bassengkanten i Dale Oen Arena:

-Patrick imponerer med måten han går på i alle løpene sine. Han angriper vendingene og holder gassen inne gjennom alle de kritiske fasene av løpet.

Spesielt var Lilleåsen imponert over Toth på 200 medley.

-Han vinner finalen (som han også gjør på 400 medley. red anm.) og svømmer inn til ny pers på 2.08,92 i et løp som er offensivt fra første til siste tak, forteller en fornøyd elitetrener.

Ellers var det gode tider på både Jolann på bryst, og Augusta som perser på sin 200 medley med 2.28,26.