Som et kinderegg blir denne helgen. Svømmere fra Lambertseter deltar på stevner både i Amsterdam, Bergen og på hjemmebane i Oslo!

Arena Open på hjemmebane
En stor gjeng fra klubbens konkurranseavdeling stiller på vårt eget Arena Open på søndag. Stevnet er delt i to avdelinger; yngre på ettermiddagen og eldre på morgenøkten. God plass på tribunene og vi ønsker velkommen til spente foreldre og besteforeldre 🙂

Eliten til Amsterdam
Til Amsterdam drar svømmerne fra Elitegruppa, og det blir spennende å se om klubbens EM-svømmere Sindri Jakobsson og Niksja Stojkovski klarer å toppe sine løp fra Europamesterskapet sist helg.

Juniorene blant våre elitesvømmere viste gode takter allerede på NM junior for tre uker siden og kan nå slippe seg ytterligere løs etter god nedtrapping og rolige dager frem mot avreise til Amsterdam.

Nordisk mesterskap i AdO Arena
Til Bergen stiller våre landslagssvømmere Marte, Knut Oscar, Celine og Patrick til det som ligger an til å bli en virkelig stormønstring av kvalitet i AdO Arena. Hele 16 juniorer og 14 seniorer er tatt ut til det som blir et rekordstort Nordisk mesterskap i Bergen til helgen.

I skrivende stund har mesterskapet åpnet og vi kan allerede melde om en rekordsterk 200 fri fra Marte Løvberg på 1.59,74. Sterkt!

Strålende svømming av Marte Løvberg under første dag av Nordisk Mesterskap. Ny bestenotering på favorittøvelsen er 1.59,74!

Strålende svømming av Marte Løvberg under første dag av Nordisk Mesterskap. Ny bestenotering på favorittøvelsen 200 fri er 1.59,74!

Du kan se hvilke utøvere som skal representere Norge på mesterskapssiden på svomming.no 

I tillegg til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene har denne gangen også Litauen, Estland og Litauen deltagere i nordisk både for junior og senior. Til sammen er det 205 utøvere som skal delta i mesterskapet.

Det er alltid spennende i nasjonskampen, hvor Norge har hevdet seg godt de siste årene.

Her er et knippe av svømmerne som skal representere Norge denne helgen.

Denne gjengen er klar for fart under helgens Nordiske mesterskap i Bergen.

Danmark stiller med en meget stor bredde på juniorsiden med hele 24 svømmere. Dette året er nok Danmark klare favoritter i juniorklassen. Norge vil mest sannsynlig kjempe i toppen mot sterke utfordrere som Estland og Sverige.

På seniorsiden stiller Norge med en stor tropp på 14 svømmere, og her kan vi absolutt være med å kjempe om å bli beste nasjon, med Sverige og Danmark som de største utfordrerne.

De som har vært uttatt til juniorlandslaget har vært forhåndsuttatt til Nordisk, og det skal derfor bli spennende å se om svømmerne forbedrer resultatene fra junior NM for tre uker siden.

Det vil uansett bli mange spennende dueller både i senior og juniorklassen i Ado Arena kommende helg. Forsøkene svømmes om formiddagen 09.30 hver dag og finalene svømmes 17.30 fredag og lørdag og 16.30 søndag.

Følg Nordisk mesterskap på Livetiming

X