Det var en helg med mye aktivitet for svømmerne i Lambertseter Svømmeklubb. De yngste fikk trø til på Triton Cup mens B-gruppene og eldre hadde hjemmebanefordel på Lambertseter Open. Stor og gledelig fremgang i alle kanaler.

Begge stevnen var delt opp i flere avdelinger for å unngå for mange mennesker i hallen samtidig. På tribunene var det kun svømmere og trenere som fikk slippe til. Kun noen heldige foreldre som hadde fått dugnadsvakter eller var dommere inne i hallen fikk se svømmerne i aksjon. 

Dermed var det betydelig mindre folk i hallen når man sammenligner med et normalt stevne. Men innsatsen i bassenget var den samme gamle gode som vi kjenner fra denne delen av sesongen. Trenerne har blitt godt vant med god plass i hallen under korona-tiden. Men vi tror likevel at alle savner stevner med publikum og mer trøkk på tribunene.

Mikkel og Alexis mot nye høyder
Både Mikkel Solhøy og Alexis Mørk ledet an hos en gjeng i fin utvikling på Lambertseter Open. Mikkel forbedret tiden sin på 200 rygg kraftig med et imponerende jevnt løp på 2.06. Det lover godt for ÅM neste helg! Alexis Mørk, også han født i 2006, viste solid fremgang både på 100 rygg og 100 fri. Gutta er selvskrevne poengplukkere på ÅM, og det skal bli kult å se dem side ved side i finalene. 

Albertine forsterker laget
Av andre svømmere å merke seg fremgang fra er det spesielt gledelig å se at Albertine Røhne tok nye UM krav på både 200 og 100 fri. Det gir Lambertseter enda bedre muligheter for å være med i medaljekampen på 4×200 fri under UM. 

Prosessorientert utvikling
Elitetrener Joacim Lilleåsen er tydelig på hvilken utvikling han satte mest pris på under stevnet på hjemmebane.

 

 

 

-Både Martin Beitveit og Mikkel har fokus på detaljer i løpet og er i god utvikling på de riktige tingene, forteller Joacim.

 

 

 

-For Martin sin del innebærer det å kicke like bra på stevne som han gjør på trening. Han ligger mellom 10 og 15 meter på kick ut fra hver vegg, og selv om han ikke er godt nok trent til å holde tempoet hele løpet inn så blir det en hyggelig pers og det skal bli kult å se han holde denne standarden videre i sesongen, mener Lilleåsen. 

 

 

 

Som også var svært fornøyd med å se Kine Solhjell Johansen stå løpet i en offensiv 400 medley. 

Stafetter i Skjetten
På Triton Cup i Skjetten var det menge perser hos våre yngste svømmere. For de som hadde vært med på LÅMØ for noen uker siden så satt detaljene enda bedre. Flere hadde allerede fokus på å ta de lengre LÅMØ øvelsene allerede.

Og stafettene var populære, vi stilte med mange lag på 4×50 fri, og oppdaget at vekslinger er noe vi må øve mer på, for det er tydeligvis ikke bare vendinger man kan bli disket for.

Men fort gikk det og gøy var det. Både i Skjetten og på Lambertseter. 

X