Uliana Gorlova svømte sine beste løp noensinne i BSF og tok nok en gang ny juniorrekord på 1500 fri, kun to sekunder bak Irene Dalbys 30 år gamle seniorrekord.  Jentene tar tre-dobbelt på både 50 og 100 bryst, og Elitetrener Joacim Lilleåsen gleder seg allerede til å komme tilbake til Bergen for NM langbane om knappe tre uker.

Det var Ingalill, Stina og Eva som tapetserte pallen på brystøvelsene, med Eva først i mål på både 50 og 100 bryst. På 50 ble det til og med ny klubbrekord på Eva.

En annen som markerte seg godt på bryst var Elias Kristensen, som er i godt slag og perset på alt han stilte opp i; 100 fly i tillegg til alle brystøvelsene. Tar han det videre til enda et nytt nivå på NM?

Løvberg tilbake i god form
Marte Løvberg tilbake fra USA, og Lilleåsen var spent på å se henne tilbake i sitt første stevne på norsk jord etter en humpete sesong med nytt lag, ny trener og lange karanteneperioder uten normal trening. Marte svømte tett ned mot sine bestetider på alle de korte friøvelsene, og vinner både 100 og 200 fri. So far so good, og en lovende start på sommersesongen for Løvberg. 

Sterk åpning, tungt på slutten
Stina Kajsa Colleou perser med halvsekundet på 50 bryst, så hurtigheten er det ingenting å si på. Joacim gir henne skryt for sykt god taktisk og teknisk gjennomføring av alle løp, men hun får det tungt på slutten av 200 og går opp sekundet fra tredje til siste 50. Splittene 33, 37, 38 og 39 viser vilje og at hun legger lista høyt, men er foreløpig fem sekunder unna klubbrekorden. 

Solid av Gorlova
Det ble klubbrekord både på 800 og 1500 fri. Norsk juniorrekord på den lengste. Dalbys siste bastion står for fall, tre uker før NM. To sekunder ned, kan hun klare det?

Vi gleder oss å se en fulltoppet distansesvømmer på plass i Dale Oen Arena. Med hele den blåkledde NM-troppen i ryggen. Etterlengtet i sitt rette element.

Tre uker til NM i Dale Oen Arena. Der skal Lambertseters NM-tropp få slippe seg helt løs.

X