Ulvøen rundt ble arrangert fra Sydstranda på Ulvøya i går, og med strålende solskinn og et knirkefritt arrangement av Nordstrand IF Triatlon og Lambertseter Svømmeklubb fikk alle involverte en fin opplevelse. Det var ny rekord med 153 påmeldte denne gangen.

Lambertseter markerte seg fint på pallen med flere gode plasseringer og godt gjennomførte løp i et litt uvant format.

 

Raskeste mann på det vi antar er ny banerekord var Knut Ivan Rasmussen (IL Varg) med 31,37, fulgt av en stadig mer dreven på open water Lambertseter Masters Rune Døli inn på 32,38 som også er en sterk tid og en velfortjent andreplass for de eldste gutta.

Fjorårsvinneren Lasse Hoel hang fortsatt med i teten og sikret seg tredjeplassen i seniorklassen. Malene Pedersen vant juniorklassen som i fjor men feltet var tettere og tidene bedre enn sist.

Fjorårsvinneren Lasse Hoel hang fortsatt med i teten og sikret seg tredjeplassen i seniorklassen. Malene Pedersen vant juniorklassen som i fjor men feltet var tettere og tidene bedre enn sist.

Malene Moldrup Pedersen vinner jenteklassen, som ifjor. Denne gangen tett fulgt av Marte Løvberg og Astrid Julie Halvorsen. Litt av et felt, dette altså.

På pallen for de yngste guttene var Fredrik Gjøg på topp, fulgt av “sprinter gone rogue” Fridtjov Mørk og Patrick Toth rett bak.

Også for de eldste jentene hadde vi to av pallplassene, med Christine Moldrup Pedersen som nummer to og en spontant påmeldt Anu Koivisto som sto øverst på pallen denne gangen.

Flott innsats fra alle, både i vann og på land. Dette blir nok ikke siste gangen vi tar turen ned til en av hovedstadens beste strender for en runde fart i åpent vann.

Top 3 i hver klasse:

Senior herrer
1. Knut Ivan Rasmussen: 31,47
2. Runde Døli: 32,38
3. Lasse Hoel: 33,27
Damer senior
1. Anu Koivisto: 35,47
2. Christine M. Pedersen: 35,54
3. Eva Lofthus: 36,31
Junior gutter
1. Fredrik Gjøg: 31,58
2. Fritjov Mørk: 32,28
3. Patrick Toth: 32,30
Junior jenter
1. Malene Pedersen: 32,05
2. Marte Løvberg: 32,21
3. Astrid Julie Halvorsen: 33,06

Flere resultater finner på topptid.no

X