Vinterferien er forbi og vi kan dokumentere god trening og mye variert aktivitet for alle klubbens konkurransegrupper, noen på hjemmebane, andre i Sverige og i Sandefjord.

Treningsleir på Lampeland nær Sandefjord var populært for klubbens B-grupper. Det var Anna Lundgren og Martin Gjerde Lester som var med som trenere, og svømmerne fikk både trent mye og bra, i tillegg til et vell av sosiale aktiviteter og trening utendørs.

Det var godt skiføre, nesten like bra som i Älvdalen, Sverige, der A-gruppene og eldre var på leir.

Med godt skiterreng og misunnelsesverdige forhold (for byfolk som måtte nøye seg med Oslo-slapsen…) var det full aktivitet fra morgen til kveld. På Facebook ligger det noen videoer, veldig kult å se konkurranse-instinktet våkne under stake-konkurranse på langrenn!

Også i Älvdalen var det aktiviteter for Team-building, og Deniz overrasket til og med seg selv når han stilte på stafett og svømte bryst sammen med Eva og Anastasia.

På Lambertseter hadde C- og D-gruppene trening hjemme. Ikke alle de yngste som var enige om at skoleferie kan benyttes til ekstra trening, men de som stilte opp fikk trent og vel så det. Børge hadde en video teknikk workshop to av dagene, og var også god tid til kortspill og annet gøy.

Begge leirene var såpass gode destinasjoner at vi har reservert hotell og basseng for neste år allerede. Vi kan allerede nå melde om gode skiforhold også i 2023, velkommen 🙂

Bildene under er litt miks fra begge leirene. Som dere kan se er det mye variert aktivitet, og en stor gjeng som er på tur med Lambertseter Svømmeklubb.

 

X