Lambertseter stiller med en stor tropp til LÅMØ 2018. 52 svømmere er kvalifisert. Vi er klart største klubb med 52 deltakere.

Var beste klubb i 2017.
Blir vi også beste klubb også i 2018?
Det tror vi.

Legg bort gravalvoret
LÅMØ er morsomt, sier Sportssjef Frank Pedersen.

Han er på vei ut fra kontoret på Lambertseter bad og skal være speaker på Nordtvedt og LÅMØ de neste tre dagene.  

LÅMØ er sesongens sportslige høydepunkt for mange av våre yngste svømmere, og da kan det lett bli veldig alvorlig når man skal klare å prestere når det virkelig gjelder. Pedersen har et godt råd:

-Nå er det bare å legge bort gravalvoret og stille til start med en bra miks av godt humør og tenning, fortsetter sportssjefen.

-Idrett skal være gøy, og for de yngste er det viktig å ta med seg gleden inn i disse flotte stevnedagene. Vi gleder oss til å se våre svømmere i aksjon.

Langsiktige målsetninger
For klubben er LÅMØ også en fin indikator om hvordan utviklingen er for våre yngste i et litt større perspektiv. Sportssjefen deler noen tanker om dette her:

-LÅMØ er et stevne der vi får tydelig tilbakemelding og svar på om talentutviklingsarbeidet i klubben holder et høyt nivå. Arbeider vi hardere og smartere enn våre konkurrenter?

-Teknikk og gode treningsvaner er veldig viktige å utvikle i ung alder. Dette går mye på motivasjon, treningsglede og humør.

«De beste kommer i godt humør når de er på trening – det er gøy å trene»

-Vi ønsker likevel ikke å få frem «barne stjerner» med å forhaste treningsprosessen.  Spesielt ikke i de yngste klassene.

-Vi ser utøveren i et langsiktig utviklings perspektiv der de skal bli best i voksen alder  – over 20 år.

-Svømmeidretten er ofte veldig ærlig.  Det er normalt å få resultater som er et speilbilde av hvordan du har trent. 

Men husk; vekk med gravalvoret og holdt humøret oppe. LÅMØ skal først og fremst være morsomt og en positiv opplevelse, avslutter en feststemt Frank Pedersen.

Følg oss på Facebook og Instagram. 
LÅMØ kan følges via LIVE video streaming HER. 

X