I Sverige var det treningsleir med mye svøm og litt ski.

Det var glissent føre, men det ble én skiøkt og noen rusleturer. Det fine skiføret som lå klart ved ankomst var regnet bort noen dager etterpå. Men det lille som ble gjort av skitrening var det bra nivå på, men til og med egen skitrener på laget (pappaen til Kristian var med).

Selv om vintern uteble, var humøret på topp i gjengen fra A1 og B1, med godt samhold og kvalitetstid også utenom treningene.

Barna fikk med seg en upåklagelig mengde trening i vannet. I filmen under får du noen glimt fra treningene. Flotte bilder og film av Øystein Heggelund Dahl.

Hyggelige Älvdalen hotel leverte som vanlig med fantastisk mat og fin «retro stil» på interiøret. 

Klassisk Hjørring-leir

For NM- og UM-gruppene var det en klassisk Hjørring leir. Kjente omgivelser og alt svarte til forventningene, som vanlig. 

-Det var en bra leir, kommenterer elitetrener Joacim Lilleåsen.

Aktiv og bredspektret hjemmeleir 

For D- og C-gruppene ble det noen varierte dager tettpakket med aktivitet og sosiale aktiviteter. 

Teknikktrening, filming under vann, natursti, Kahoot, besøk på klatresenteret og vannpolo, og en hel del trening i bassenget.

På flere av treningene hadde vi hele bassenget tilgjengelig, og det var mulig å kjøre kickteknikk og stafetter på tvers av bassenget. Det var veldig populært, så vi sikter mot å få til lignende opplegg ved senere hjemmeleire.

Nå er det tilbake til hverdagen for svømmerne, med litt ekstra trening i bagasjen etter en aktiv vinterferie.

X