Denne siste helgen i januar er hele fire Lambertseter-svømmere på samling med landslaget.

Marte, Andrea, Celine og Patrick stiller alle på Toppidrettsenteret i dag for å følge et fire dagers tett program som skal utfordre og utvikle dem for videre topp prestasjoner.

I tillegg til to-tre treninger hver dag, vil våre beste juniorsvømmere bli kurset i bevegelighet og basisøvelser av dyktige folk fra Olympiatoppen. Robin Dale Oen er også med på samlingen, og vil sammen med Tore DeFaveri fra Svømmeforbundet snakke om inspirasjon og hvordan sette seg mål for utvikling i trening og konkurranser.

De fire svømmerne som stiller fra klubben har alle hatt en flott utvikling denne sesongen, ikke minst med sterke resultater i Junior Nordisk i Desember for noen av dem. De får dette ekstra tilbudet fordi de nettopp er i front med sin utvikling og klare for nye utfordringer til å ta videre steg utover sesongen.

Andrea har hatt et lite avbrekk rundt jul på grunn av en skadet og operert ankel. Med god oppfølging og et godt alternativt opplegg for trening har hun holdt seg godt i gang i hele rekonvalesensperioden, så hun stiller likevel godt forberedt til samlingen. Dermed blir hun et godt eksempel på verdier vi søker å fremheve hos våre utøvere; å finne gode løsninger på de utfordringene vi møter i en tettpakket hverdag.

Vi ønsker våre landslagsvømmere en topp helg og håper de får god effekt av samlingen 🙂

X